zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

Vertikálne žalúzie sú variabilným tienením, ktoré ponúka všetko, čo od tienenia kancelárií vyžadujete. Na jednej strane je to zabezpečenie dostatočného množstva svetla pre prácu, na druhú stranu je to možnosť tienenie regulovať a zabrániť tak rušivým odrazom na monitoroch a obrazovkách a vytvoriť prítmie na účely prezentácií. Lamely vertikálnych žalúzií možno ľubovoľne nakláňať a dokonale tak regulovať prístup denného svetla podľa potreby pracoviska.

Ochranu pred slnkom na pracovisku je možné zaistiť na mieru, a to použitím látok s vhodnou farbou a priepustnosťou svetla, podľa typu vykonávanej práce. V komerčných priestoroch je často kladený dôraz na nehorľavosť materiálov. V našej ponuke je možné vyberať látky z nehorľavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z tejto tkaniny nestrácajú, na rozdiel od látok, ktoré boli impregnované dodatočne, svoju kvalitu nehorľavosti.

Plynulá regulácia svetla, široký výber látok a možnosť tienenia veľkých presklených plôch robí z vertikálnych žalúzií jednotku v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov.


Petra Šenková




Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie ...

Betónové bloky vs. hliníkové konštrukcie pre fotovoltické panely na plochej streche

Výber správnej konštrukcie pre inštaláciu fotovoltaických panelov na plochú strechu je kľúčovým faktorom pri využívaní solárnej energie. Medzi dvoma spomenutými typmi konštrukcií - betónovými ENBRA blokmi a hliníkovými konštrukciami, existujú významné rozdiely. V tomto článku sa zameriame na výhody betónových blokov.

Plastové ploty: ako si vybrať ten správny?

Plastové ploty sú skvelou voľbou, sú pevné a trvanlivé, nestrácajú farbu a nemusíte sa o ne starať. Ale  nie je plot ako plot a nie všetky plastové ploty majú tieto príjemné vlastnosti. Ale ako si vybrať ten správny a nešliapnuť vedľa?

Ako pripevniť žalúzie?

Horizontálne vnútorné žalúzie sú obľúbenou stálicou a nie je divu, že je to najbežnejšie objednávaný  tieniaci  produkt. Má jednoduchý dizajn, ktorý nenarúša žiadny štýl interiéru, dobre tieni a ľahko sa inštaluje.