zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

Vertikálne žalúzie sú variabilným tienením, ktoré ponúka všetko, čo od tienenia kancelárií vyžadujete. Na jednej strane je to zabezpečenie dostatočného množstva svetla pre prácu, na druhú stranu je to možnosť tienenie regulovať a zabrániť tak rušivým odrazom na monitoroch a obrazovkách a vytvoriť prítmie na účely prezentácií. Lamely vertikálnych žalúzií možno ľubovoľne nakláňať a dokonale tak regulovať prístup denného svetla podľa potreby pracoviska.

Ochranu pred slnkom na pracovisku je možné zaistiť na mieru, a to použitím látok s vhodnou farbou a priepustnosťou svetla, podľa typu vykonávanej práce. V komerčných priestoroch je často kladený dôraz na nehorľavosť materiálov. V našej ponuke je možné vyberať látky z nehorľavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z tejto tkaniny nestrácajú, na rozdiel od látok, ktoré boli impregnované dodatočne, svoju kvalitu nehorľavosti.

Plynulá regulácia svetla, široký výber látok a možnosť tienenia veľkých presklených plôch robí z vertikálnych žalúzií jednotku v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov.


Petra Šenková




Aké spôsoby ovládania vonkajších žalúzií sú možné?

Ak ste sa rozhodli pre obstaranie vonkajších žalúzií na váš dom či byt, potom na vás okrem výberu tvaru lamiel, farby žalúzie a doplnkov čaká ešte jedna veľmi ťažká voľba. A tou je vybrať ovládanie. Poďme si preto popísať možnosti, ktoré sa pri žalúziách ponúkajú.

Doprajte vonkajšiemu tieneniu zaslúženú starostlivosť za dobre odvedenú prácu

Jeseň sa pomaly ale isto blíži. Väčšina z nás sa každoročne vrhá do pravidelného upratovania. A starostlivosť o tienenie by mala byť jeho súčasťou. Počas horúcich letných dní nás chráni pred pálivými lúčmi, dopriava nám príjemnú klímu, alebo nám umožňuje nerušený spánok aj v ranných hodinách, keď slnko už pomaly vychádza. Preto si tiež zaslúži starostlivosť a chvíľu nášho času.

 

Netypické vertikálne žalúzie

Vertikálne žalúzie sú elegantné, ľahko sa udržujú a naviac sa hodia nielen pre väčšie presklené plochy, ale aj pre plochy atypické. Ak vám tento typ tienenia páči, môžete si ho nechať v podstate pre akékoľvek okno.

Akcia 4 + 1 zadarmo na všetko

Tento rok sa zľavy u nás ešte stupňujú, preto spúšťame ako poslednú akciu 4 + 1 zadarmo na všetky produkty. Objednajte 5 kusov tienenia a najlacnejší kúsok máte zadarmo.