zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

Vertikálne žalúzie sú variabilným tienením, ktoré ponúka všetko, čo od tienenia kancelárií vyžadujete. Na jednej strane je to zabezpečenie dostatočného množstva svetla pre prácu, na druhú stranu je to možnosť tienenie regulovať a zabrániť tak rušivým odrazom na monitoroch a obrazovkách a vytvoriť prítmie na účely prezentácií. Lamely vertikálnych žalúzií možno ľubovoľne nakláňať a dokonale tak regulovať prístup denného svetla podľa potreby pracoviska.

Ochranu pred slnkom na pracovisku je možné zaistiť na mieru, a to použitím látok s vhodnou farbou a priepustnosťou svetla, podľa typu vykonávanej práce. V komerčných priestoroch je často kladený dôraz na nehorľavosť materiálov. V našej ponuke je možné vyberať látky z nehorľavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z tejto tkaniny nestrácajú, na rozdiel od látok, ktoré boli impregnované dodatočne, svoju kvalitu nehorľavosti.

Plynulá regulácia svetla, široký výber látok a možnosť tienenia veľkých presklených plôch robí z vertikálnych žalúzií jednotku v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov.


Petra Šenková




5 najpoužívanejších druhov tienenia: Ktorý máte doma vy?

Domov je miesto, kde sme sami sebou, kde si môžete konečne v kľude vydýchnuť, miesto kde sa môžete schovať...Jednoducho miesto, kde nechceme, aby nás bolo vidieť. A k tomu slúži tienenie okien, ktoré sa v posledných rokov stalo nevyhnutnou a samozrejmou súčasťou domácnosti. Viete, aké sú najčastejšie druhy?

Drevené žalúzie alebo hliníkové žalúzie v imitácii dreva?

Páčia sa Vám krásne drevené žalúzie? V tomto článku Vám chceme poradiť v prípade, že hľadáte drevené tienenie. Máte v podstate 2 možnosti. 

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší? 

Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.