zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Vystavovali sme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týždeň sme si vyskúšali niečo úplne nové - vystavovali sme na stavebnom veľtrhu Stavotech v Olomouci, ktorý prebehol od 5. do 7 novembra 2015. Celé tri dni sme vysvetľovali, prezentovali a diskutovali o všetkých možných i nemožných témach, ktoré sa týkajú nášho sortimentu.

Milo nás prekvapilo, koľko ľudí na veľtrh dorazilo. Len u nášho stánku sa prestriedalo odhadom asi 400 ľudí s otázkami. Týkali sa predovšetkým vonkajších žalúzií a vonkajších roliet, čo sa napokon dalo na stavebnom veľtrhu očakávať. Väčšina návštevníkov veľtrhu je totiž vo fáze projektu alebo začatia hrubej stavby.

 

Ešte viac prekvapení však boli tí návštevníci, ktorým sme vysvetlili, že si môžu žalúzie kúpiť cez internet a namontovať úplne sami. Rovnako, ako napríklad práčku alebo telefón. Ukázali sme im videá so stanovením a montážou, technické zošity, vzorkovníky látok aj farebné prevedenia.

 

Najviac návštevníkov zaujímala cena takýchto žalúzií. Keďže u nich neplatíte za montáž, býva v priemere o 50% nižšia, než tie isté žalúzie u klasickej montážnej firmy. Väčšina zákazníkov uznanlivo kývali hlavou: "Presne toto sme potrebovali." Lacné (a napriek tomu kvalitné) žalúzie s možnosťou meniť farby, typy ovládania aj spôsob montáže priamo počas online nákupu.

 


Neprekvapilo nás, že niektorí mali z vlastnej montáže trošku obavu. Keď sme im však ukázali montážne videá, mnohí priznali, že je to celkom jednoduché. Vlastne ľahšie, než zmontovať nočný stolík z IKEY. Tých, ktorí napriek tomu nezohnali na montáž svojpomocne odvahu, sme potom rýchlo upokojili - v prípade záujmu k nim môžeme poslať montážneho technika, ktorý všetko urobí za nich.

Skoro nikto nám potom neveril, že máme dopravu po celej ČR zdarma. Mysleli si, že máme na mysli len jeden deň s dopravou zdarma - v štýle toho, čo organizuje Heuréka. My ale máme dopravu zadarmo stále. Celý rok. Heuréka neheuréka.

 


Suma sumárum to bola cenná skúsenosť pre všetky strany. Už teraz sa tešíme, až medzi Vás opäť zavítame na ďalší veľtrh.


Pavel Hrdlička




S japonskými stenami bude váš interiér stredom pozornosti

Vnútorné látkové tienenie je stále žiadané a zákazníci hľadajú originálne kúsky, ktoré interiér nielen ochránia pred slnečnými lúčmi, ale zároveň ho oživia. Trendy variant je japonské posuvné steny, ktoré nielen zatienia, ale taktiež pomôžu predeliť miestnosť.

Ako vybrať vonkajšie žalúzie? Položte si 3 otázky

Chcete si zaobstarať vonkajšie tienenie a neviete, podľa čoho vyberať? Stačí si položiť 3 zásadné otázky a z vašich odpovedí budete ihneď vedieť, aké vonkajšie žalúzie sú pre vás tie pravé. Prečítajte si tiež, aké sú 3 najväčšie výhody vonkajšieho tienenia, nech v tom máte jasno.

Ako vyriešiť veľkoformátové látkové tienenie? Jednou z možností sú japonské steny

Ak potrebujete zatieniť veľkú plochu, ktorou može byť napr.vaša obývačka, alebo spálňa, a chcete pritom využiť modernú a elegantnú tieniacu techniku, tak japonské steny sú to pravé…