zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Žalúzie deň a noc

Názov žalúzie deň a noc sa síce veľa používa, ale nejedná sa o správne označenie. Aj napriek pruhovemu dizajnu, vďaka ktorému tienenie naozaj pripomína žalúzie, sa typovo jedná o rolety. Správny názov je duorolety deň a noc.

Rozdiel medzi žalúziami a roletami robí mnohým z nás problémy. Oba typy tienenia sa líšia umiestnením, materiálom či trebárs typom. Rozdielov je samozrejme väčšie množstvo a viac si o nich môžete prečítať v článku na našom blogu. Duorolety deň a noc v poslednej dobe prudko stúpajú na obľube a to hneď z niekoľkých dôvodov.


 

Jedným z nich je už spomínaný originálny pruhovaný design - látka má v sebe pruhy, vždy jeden priehľadný a druhý nepriehľadný. Duoroleta sa preto hodí všade tam, kde chcete mať čo najdlhšie prírodné svetlo z vonku a zároveň si zachovať súkromie. Skvele sa budú vynímať ako v kuchyni, obývačke či pracovniach, tak napríklad v menších komerčných priestoroch.

Na našom e-shope nájdete duorolety deň a noc v plastovom a kovovom prevedení či v plastovom boxe dodávanom pre montáž s horným profilom. Veľmi ľahké je zameranie aj montáž, o čom sa môžete presvedčiť v návodoch.

Hľadáte originálne a napriek tomu funkčné tienenie? Tak vyskúšajte duoroletu a trošku popleťte okoloidúcim hlavu, nech hádajú, čo to vlastne máte v oknách?

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

Náhradné diely – vymeňte si opotrebované či stratené

Nami dodávané produkty sú kvalitné a majú naozaj dlhú životnosť. Nie je potrebné sa o ne nijak zvlášť starať. Postačí len pravidelná jednoduchá údržba a nepríjemnosti s opravou sa vám budú vyhýbať. Môže sa však stať, že sa nejaká súčiastka opotrebuje či zakotúľa.