zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Žalúzie deň a noc

Názov žalúzie deň a noc sa síce veľa používa, ale nejedná sa o správne označenie. Aj napriek pruhovemu dizajnu, vďaka ktorému tienenie naozaj pripomína žalúzie, sa typovo jedná o rolety. Správny názov je duorolety deň a noc.

Rozdiel medzi žalúziami a roletami robí mnohým z nás problémy. Oba typy tienenia sa líšia umiestnením, materiálom či trebárs typom. Rozdielov je samozrejme väčšie množstvo a viac si o nich môžete prečítať v článku na našom blogu. Duorolety deň a noc v poslednej dobe prudko stúpajú na obľube a to hneď z niekoľkých dôvodov.


 

Jedným z nich je už spomínaný originálny pruhovaný design - látka má v sebe pruhy, vždy jeden priehľadný a druhý nepriehľadný. Duoroleta sa preto hodí všade tam, kde chcete mať čo najdlhšie prírodné svetlo z vonku a zároveň si zachovať súkromie. Skvele sa budú vynímať ako v kuchyni, obývačke či pracovniach, tak napríklad v menších komerčných priestoroch.

Na našom e-shope nájdete duorolety deň a noc v plastovom a kovovom prevedení či v plastovom boxe dodávanom pre montáž s horným profilom. Veľmi ľahké je zameranie aj montáž, o čom sa môžete presvedčiť v návodoch.

Hľadáte originálne a napriek tomu funkčné tienenie? Tak vyskúšajte duoroletu a trošku popleťte okoloidúcim hlavu, nech hádajú, čo to vlastne máte v oknách?

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Vonkajšie žalúzie: perfektný izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel druhý.

V minulom článku sme si pre predstavu ukázali, ako vyzerajú balíky s tovarom, ktorý si objednáte v eshope Labona. Budeme pokračovať v rovnakom duchu a ukážeme si ďalšie zásielky našich produktov. Tentoraz sa pozrieme bližšie na vnútorné látkové tienenie.

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.