zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Akcia 4 + 1 pre vnútorné tienenie a siete proti hmyzu

Tu je ďalšia výhodná ponuka. Kúpte si 5 kusov interiérových tienidiel a jedno z nich dostanete zadarmo. Viac informácií o akcii si prečítajte nižšie.

V našom e-shope prebieha skvelá akcia, vďaka ktorej získate piaty kus zadarmo. Ako to funguje? Ak si kúpite ľubovoľných 5 výrobkov z našej ponuky interiérových tienidel alebo sietí proti hmyzu, získate najlacnejší kus z tejto pätice úplne zadarmo.

To znamená, že ak si vyberiete napríklad tri žalúzie a dve siete proti hmyzu, dostanete jeden výrobok - najlacnejší z tejto objednávky - úplne zadarmo. Túto akciu môžete využiť na ľubovoľnú kombináciu výrobkov na vnútorné tienenie, sietí proti hmyzu a náhradných dielov, takže si môžete slobodne vybrať, na čo presne akciu využijete.

Táto akcia platí do 31. augusta 2023, takže máte dostatok času na výber a využitie tejto ponuky. Či už potrebujete nové látkové žalúzie, rolety alebo sieťky proti hmyzu do spálne, obývačky alebo kancelárie, akcia vám umožní ušetriť až 20 % z celkovej ceny.

Naše výrobky sú vyrábané na mieru v najvyššej kvalite. Navyše si môžete všetko tienenie sami zmerať a objednať priamo v obchode, takže si môžete užiť radosť z nakupovania z pohodlia domova. Aj montáž je vo vašich rukách - stačí vám bežné domáce náradie a samotná montáž vám nezaberie žiadny čas. Pozrite si video a návod priamo v detailoch každého produktu, aby ste videli, aká jednoduchá je inštalácia.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a vyberte si 4 výrobky z našej ponuky a 1 získajte zadarmo! Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete poradiť s našimi výrobkami, kontaktujte nás.


Petra Šenková




Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie naše a našich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Sú praktické i bezúdržbové. Bioklimatické hliníkové pergoly si rýchlo obľúbite

Ak chcete zatieniť vonkajšiu terasu, nemusíte automaticky siahať po drevenej pergole s polykarbonátovou strechou. Dnes sú stále obľúbenejšie pergoly z hliníka - najmä tie bioklimatické. Vydržia vám desiatky rokov, nevyžadujú žiadnu údržbu, a navyše sa oveľa lepšie odvetrávajú. Čítajte, aké všetky výhody bioklimatické pergoly majú.

Moderné plastové palubovky alebo klasické drevené obklady?

Plastové palubovky sú modernou alternatívou ku klasickému prevedeniu z drevených obkladov. Využijete ich na fasádach domov, strešné podbitie alebo obloženie vikierov a obloženie schodov. V čom sú lepšie?

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.