zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom


Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?

A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám, s ktorými si spríjemníte dlhé a pochmúrne zimné večery.

Práve pre toto obdobie sú prevažne in zemité farby a to ideálne hnedá, béžová, khaki, vínová alebo odtiene horčicovej.

Nie však každý musí hneď maľovat svoje bývanie, stačí skúsiť zmeniť farby na roletách, plissé, japonských stenách alebo vertikálních žalúziách.





 

V interiéru posobia ležérne a romanticky. V človeku navodzujú pocit kľudu,pohody, bezpečia,presne tie pocity, ktoré si s domovom chceme spojovať. Sú symbolom tradície, stability a uvoľnenia. Sýtejšie odtiene vyvolávajú až príjemnú, intímnu atmosféru….

Tak prečo to neskúsiť?



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Užívajte si doma pohodu bez nepozvaných hostí

Ležíte na gauči, otvárate obľúbený časopis alebo napínavú knižku, vedľa seba osviežujúci drink. Tešíte sa na relax, ale zrazu okolo vás začne poletovať mucha a nie a nie zmiznúť a dať vám pokoj. Poznáte to? Vyzrejte na otravný hmyz s okennými a dvernými sieťami.

Ako vymerať podomietkové purenitové boxy pre vonkajšie žalúzie?

Purenitové boxy sú nielen najideálnejší variant pre podomietkové vonkajšie žalúzie, ale aj jeden z najjednoduchších produktov na vymeranie. Vďaka jednoduchému vymeraniu sú vhodným produktom pre objednanie práve na e-shope.

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierne vlhko ...

Horizontálne žalúzie na retiazku - klasika, ktorá nikdy neomrzí

Klasické vnútorné žalúzie sú najpredávanejším tovarom v našom e-shope. Trend horizontálnych žalúzií sa stále drží na vrchole a nie je sa čomu čudovať.