zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Kedy inokedy Vám môžu slúžiť horizontálne alebo vertikálne žalúzie?

Tu je pár nápadov:
- Keď nemáte miesto pre klasické dvere a chcete miestnosť opticky uzavrieť
- Keď Vás nudia látkové závesy
- Keď potrebujete predeliť miestnosť a opätovne spojiť
- Keď sa Vám nepáči pozerať z vane na práčku alebo kôš špinavej bielizne
- Keď úložné priestory potrebujú zakryť a zároveň dýchať
- Keď posuvné dvere na mieru sú pre Vás drahé
- Keď nechcete klasické skrinkové dvierka

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Riadiaci systém Tahoma alebo Connexoon od Somfy?

Riadiť na diaľku vykurovanie domu, rozsvietenie svetiel, zamykanie a sťahovanie žalúzií a roliet je dnes ľahké. Stačí k tomu účinný riadiaci systém a šikovný mobilný telefón. V súčasnej dobe si môžete zaobstarať riadiace systémy Tahoma a Connexoon od Somfy. Premýšľate, ktorý z nich si vybrať? Pripravili sme pre vás zoznam výhod oboch systémov.

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Sú látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásne slnečné dni sú v plnom prúde a my si ich užívame plnými dúškami. Cez víkend sú to tiež napríklad grilovačky a posedenie s priateľmi. Proste nás to ťahá sadnúť si na záhradu a užívať si tieto príjemné chvíľky. Slniečko máme radi, ale po celom dni strávenom na slnku začneme premýšľať, ako vybudované zázemie na záhrade v podobe pergoly zatieniť. Predsa len nie je príjemné, keď vám ostré slnečné lúče svietia do tváre v čase, keď jete. Alebo ostré slnko v podvečer, keď už si chcete len čítať a relaxovať.

Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!