zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Akcia 4 + 1 pre vnútorné tienenie a siete proti hmyzu

Tu je ďalšia výhodná ponuka. Kúpte si 5 kusov interiérových tienidiel a jedno z nich dostanete zadarmo. Viac informácií o akcii si prečítajte nižšie.

V našom e-shope prebieha skvelá akcia, vďaka ktorej získate piaty kus zadarmo. Ako to funguje? Ak si kúpite ľubovoľných 5 výrobkov z našej ponuky interiérových tienidel alebo sietí proti hmyzu, získate najlacnejší kus z tejto pätice úplne zadarmo.

To znamená, že ak si vyberiete napríklad tri žalúzie a dve siete proti hmyzu, dostanete jeden výrobok - najlacnejší z tejto objednávky - úplne zadarmo. Túto akciu môžete využiť na ľubovoľnú kombináciu výrobkov na vnútorné tienenie, sietí proti hmyzu a náhradných dielov, takže si môžete slobodne vybrať, na čo presne akciu využijete.

Táto akcia platí do 31. augusta 2023, takže máte dostatok času na výber a využitie tejto ponuky. Či už potrebujete nové látkové žalúzie, rolety alebo sieťky proti hmyzu do spálne, obývačky alebo kancelárie, akcia vám umožní ušetriť až 20 % z celkovej ceny.

Naše výrobky sú vyrábané na mieru v najvyššej kvalite. Navyše si môžete všetko tienenie sami zmerať a objednať priamo v obchode, takže si môžete užiť radosť z nakupovania z pohodlia domova. Aj montáž je vo vašich rukách - stačí vám bežné domáce náradie a samotná montáž vám nezaberie žiadny čas. Pozrite si video a návod priamo v detailoch každého produktu, aby ste videli, aká jednoduchá je inštalácia.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a vyberte si 4 výrobky z našej ponuky a 1 získajte zadarmo! Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete poradiť s našimi výrobkami, kontaktujte nás.


Petra Šenková




Originálne tienenie okien - to sú látkové rolety deň a noc

V posledných rokoch oživili ponuku klasických látkových roliet aj výnimočné rolety s názvom deň a noc, zebra alebo v skratke duorolety. V čom sa líšia od bežných roliet?

 

Prečo zaobstarať plastový plot?

Mám radšej drevo. Neznášam plastové výrobky. Drevo je živé, plast je mŕtvy. Už ste niekedy počuli podobné vety? Určite áno. Ja súhlasím tiež. Teraz sa na to pozrieme trošku z iného uhla. Keď vyberáte plot okolo svojho domu, čo je pre vás dôležité? Súkromie, obstarávacia cena, bezpečnosť, vzhľad plotu, údržba ... Tieto a ďalšie motívy sú dôležité pri rozhodovaní, aký plot zvolíte.

Ako vyriešiť veľkoformátové látkové tienenie? Jednou z možností sú japonské steny

Ak potrebujete zatieniť veľkú plochu, ktorou može byť napr.vaša obývačka, alebo spálňa, a chcete pritom využiť modernú a elegantnú tieniacu techniku, tak japonské steny sú to pravé…

Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.