zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Akcia 4 + 1 zadarmo na všetko

Tento rok sa zľavy u nás ešte stupňujú, preto spúšťame ako poslednú akciu 4 + 1 zadarmo na všetky produkty. Objednajte 5 kusov tienenia a najlacnejší kúsok máte zadarmo.

4 + 1 zadarmo

Objednajte si na našom e-shope 5 produktov a najlacnejší kúsok máte zadarmo. Akcia prebieha v termíne od 21. 11. do 31. 12. 2022 a platí i pri objednaní zakázky s profesionálnym vymeraním a montážou.

Ak potrebujete poradiť s výberom, zavolajte nám, alebo napíšte.


Petra Šenková




Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.

Vonkajšie tienenie pre strešné okná

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to najlepšie z vonkajšej tieniacej techniky a screenových roliet. Pomáha regulovať slnečné lúče, zabraňuje prehrievaniu a chráni taktiež pred hlukom. Poďme sa na nich podívať podrobnejšie.

S pergolou ARTOSI máte kontrolu nad svetlom aj v dome

V posledných rokoch sa bioklimatické pergoly stali veľmi obľúbenými. Mnoho ľudí však stále váha nad otázkou, či táto konštrukcia nezatieni priľahlé obývacie priestory. Odpoveď je jasná – s bioklimatickou pergolou máte plnú kontrolu nad tým, koľko svetla do vášho domu necháte prenikať.

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.