zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nestresujte sa nákupom tienenia - s nami objednáte rýchlo a z pohodlia domova

Aj naďalej sa situácia vyvíja tak trochu nepredvídateľne a čo je dnes, nemusí byť zajtra. Máme pre vás ale dobrú správu - nákup tienenia online funguje bez obmedzenia a nemusí tak byť zbytočne strašiak a žrút času.

Predstava dohovárania si viacerých stretnutí s technikmi z rôznych spoločností ponúkajúcich tienenie, porovnávanie zložitých cenových kalkulácií, prípadne obehávanie hobbymarketov je pre mnohých z nás hotová nočná mora. Ale ono to nemusí ísť podľa tohto scenára - s Labonou je to jednoducho hračka.

Ako na nákup online?

Na našom e-shope si pohodlne z bezpečia domova vyberiete požadované tienenie. Nech už sa jedná o vnútorné tienenie, ako horizontálne alebo vertikálne žalúzie, látkové rolety alebo napríklad japonské steny, či vonkajšiu tieniacu techniku, medzi ktorú radíme trebárs vonkajšie žalúzie a rolety, markízy a hliníkové pergoly, každý produkt si sami jednoducho vymeriate a na našich stránkach objednáte.

Ak sa v tejto chvíli obávate, že vymeranie je technicky náročná činnosť len pre profíkov, hoďte starosti za hlavu. Vypracovali sme pre vás sady prehľadných návodov, vrátane fotografií i videí, vďaka ktorým to hravo zvládnete. Navyše sme vám k dispozícii na našej infolinke, odkiaľ ochotne "pribehneme" na pomoc s potrebnou radou.

O výrobu a dodanie až k vám domov sa potom postaráme my. Žalúzie, rolety alebo akékoľvek iné tienenie vám dovezie kuriér až k dverám. Možno vám v túto chvíľu vŕta hlavou, či je bezpečné prevziať zabalené produkty. Aj podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) je nízka pravdepodobnosť, že by infikovaná osoba mohla preniesť vírus na objednaný tovar. Rovnako tak je nízke aj riziko, že sa nakazíte dotykom obalu.

Zabalenú zásielku potom stačí rozbaliť, nachystať pár základných kúskov náradia, ktoré určite máte doma aj vy (prípadne poprosiť o požičanie svokra, zaťa alebo suseda) a tienenie namontovať.

Aj pre samotnú montáž sme pripravili všetky potrebné manuály a z vlastnej skúsenosti vieme, že ju zvládne naozaj každý. Tak sa pustite do vyberania. Prajeme vám pevné zdravie a trochu nadhľadu v tomto roku :)


Petra Šenková




Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Kde použiť japonské steny?

Počuli ste už o japonských stenách? Ak áno, tak je skvelé, že máte prehľad. A viete, že sa dajú použiť aj inam, než len k zatieneniu okien? Ak nie, tak si prečítajte nasledujúci článok.