zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

Jednoduché zatváranie s garážovou bránou

Spôsobov, ako zavrieť napríklad garáž alebo dielňu, je mnoho. Preto záleží predovšetkým na vašich potrebách a možnostiach. Medzi priestorovo najúspornejšie varianty patria rolovacie a sekcionálne garážové brány. A práve tie sme pridali do našej ponuky.

Čo sú to sekcionálne garážové brány?

Tento druh brány je zložený z niekoľkých častí - tu hlavnú tvoria panely, čiže sekcie, ktoré na seba dosadajú a vytvárajú tak nepriestupnú uzavretú plochu. V stiahnutom stave sú panely vyrovnané na sebe. Pokiaľ sa brána otvára, potom panely vychádzajú v koľajniciach po bokoch hore pod strop. Táto brána vám teda nebude zaberať priestor pred garážou, ani vo vnútri - jednoducho sa vytiahne do voľného miesta pod stropom.

Veľa variácií, rôzne dizajny i štruktúry

Náš dom - náš hrad. A aby to tak bolo, chceme mať všetko krásne, zladené. Takže aj bránu. Preto si môžete vybrať bránu na mieru z najžiadanejších 2 dizajnov panelov a nakombinovať to s dvoma štruktúrami povrchu a v niekoľkých farbách aj imitáciách dreva. Dizajnom sa rozumejú vodorovné prelisy panelov, štruktúrou potom to, aké budú panely na pohľad aj dotyk.

Ovládanie pre krehké ženy, rovnako ako pre silných mužov

Je jedno, či ste útla žena, alebo svalnatý muž - ovládanie brány je ľahké pre všetkých. V prípade voľby manuálneho ovládania sa brána vysúva ťahom, ktorý je uľahčený vďaka torzným pružinám. Pokiaľ sa rozhodnete pre motorické ovládanie brány, potom stlačenie tlačidla na otvorenie či zatvorenie zvládne aj vaše dieťa.

Vráta na mieru, ktoré namontujete sami?

Áno. Zakladáme si na tom, že všetky nami ponúkané produkty sú jednoduché na montáž a zvládne ich s manuálom každý. Takže aj sekcionálne garážové brány. Tie vám prídu zabalené v krabici s úchopmi, ktorú vo dvojici unesie každý. Na našich stránkach sú nachystané potrebné manuály aj video. Môžete sa tak pustiť do svojho nového projektu - vlastných garážových brán.

 


Petra Šenková




NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Nestresujte sa nákupom tienenia - s nami objednáte rýchlo a z pohodlia domova

Aj naďalej sa situácia vyvíja tak trochu nepredvídateľne a čo je dnes, nemusí byť zajtra. Máme pre vás ale dobrú správu - nákup tienenia online funguje bez obmedzenia a nemusí tak byť zbytočne strašiak a žrút času.

Tajomstvo zdravého home office? Dostatok svetla a správny výber farieb

Koronavírusová kríza poslala veľa Slovákov na povinný home office a niektorí si prácu z domova natoľko obľúbili, že v nej chcú pokračovať aj po skončení karantény. Aby ste sa ale na home office dlhodobo cítili dobre a podávali 100 % pracovné výkony, musíte pri zariaďovaní domáceho pracovného kútika dodržať pár základných pravidiel.
Čítajte akých.

 

 

Ako vybrať vonkajšie žalúzie? Položte si 3 otázky

Chcete si zaobstarať vonkajšie tienenie a neviete, podľa čoho vyberať? Stačí si položiť 3 zásadné otázky a z vašich odpovedí budete ihneď vedieť, aké vonkajšie žalúzie sú pre vás tie pravé. Prečítajte si tiež, aké sú 3 najväčšie výhody vonkajšieho tienenia, nech v tom máte jasno.