zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

Vertikálne žalúzie sú variabilným tienením, ktoré ponúka všetko, čo od tienenia kancelárií vyžadujete. Na jednej strane je to zabezpečenie dostatočného množstva svetla pre prácu, na druhú stranu je to možnosť tienenie regulovať a zabrániť tak rušivým odrazom na monitoroch a obrazovkách a vytvoriť prítmie na účely prezentácií. Lamely vertikálnych žalúzií možno ľubovoľne nakláňať a dokonale tak regulovať prístup denného svetla podľa potreby pracoviska.

Ochranu pred slnkom na pracovisku je možné zaistiť na mieru, a to použitím látok s vhodnou farbou a priepustnosťou svetla, podľa typu vykonávanej práce. V komerčných priestoroch je často kladený dôraz na nehorľavosť materiálov. V našej ponuke je možné vyberať látky z nehorľavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z tejto tkaniny nestrácajú, na rozdiel od látok, ktoré boli impregnované dodatočne, svoju kvalitu nehorľavosti.

Plynulá regulácia svetla, široký výber látok a možnosť tienenia veľkých presklených plôch robí z vertikálnych žalúzií jednotku v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov.


Petra Šenková




Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.

Ako vybrať žalúzie?

Keď padne slovo žalúzie, každý si väčšinou vybaví tienenie na okne. Keď ale príde na vec a je potrebné sa rozhodnúť, aké žalúzie zaobstarať domov, nie je výber už taký jasný. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom popíšeme 3 základné druhy žalúzií.

Ako sa čistí moderná, látková tieniaca technika?

Vysávanie, utieranie prachu, čistenie, leštenie, sú činnosti, ktoré sa všeobecne netešia prílišnej popularite, avšak sú nevyhnutnou súčasťou bežného života.