zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Vonkajšie žalúzie

  • Pri nákupe vonkajších žalúzií s krycími plechmi, Vám dorazia 3 balíky. V jednom balíku sa nachádza samotná žalúzie, v druhom krycí plech a v treťom balíku sú komponenty.Kotviaci materiál nebude súčasťou dodávky. Nie je možné odhadnúť, do akého materiálu sa bude kotviť. Súčasťou dodávky budú iba stropné držiaky podľa vášho výberu.

 

Vonkajšia roleta

  • Vonkajšie rolety sú určené pre dodatočnú montáž na rám okna či fasádu domu. Rovnako ako u vonkajších  žalúzií, dorazia 3 balíky. V jednom nájdete roletu s boxom, v druhom vodiace lišty a v najmenšom balíku komponenty.

Siete proti hmyzu

  • Sieti máme v ponuke viac druhov a pri každej sa balenie trochu líši. Poďme sa na ne bližšie pozrieť.
  • Okenná sieť a dverové sieť Vám bude doručená zabalená v pevnom igelitovom obale. Žiadne komponenty ani kotviaci materiál u okennej siete nie je potreba, pretože otočné držiaky sú už prinitované k sieti. U dvernej siete sú ešte pribalené komponenty.

  • Rolovacia sieť F10 je starostlivo zabalená do bublinkovej fólie, v ktorej nájdete vodiace lišty, sieť a komponenty.

Ako má vyzerať správne zabalená zásielka viete. Už sa nemáte čoho obávať a môžete tovar objednať na adresu, kam sa Vám to najviac hodí.

V prípade, že by bol balík alebo tovar vo vnútri poškodený, riaďte sa radami v článku, v ktorom sa venujeme téme ako správne postupovať pri reklamácii.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Nechajte sa okúzliť prirodzeným pôvabom drevených žalúzií

Drevené horizontálne žalúzie vdýchnu do interiéru atmosféru pokoja a pohodlia. Nesú so sebou kus prírody. Sú čisté, prirodzené a elegantné.

Vystavovali sme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týždeň sme si vyskúšali niečo úplne nové - vystavovali sme na stavebnom veľtrhu Stavotech v Olomouci, ktorý prebehol od 5. do 7 novembra 2015.

Ako vybrať markízu?

Keď sa tešíte na odpočinok na terase a miesto toho vás trápi ostré, pálivé slnečné lúče, určite vás napadne rovnaká otázka, ktorá napadla mňa. Kde vziať tieň? Čo tak vyskúšať markízu? Ale ako ju vybrať, aby splnila moje požiadavky? Aby poskytovala dostatok tieňu, ľahko sa udržovala, ale taktiež, aby látka pri menšom daždi ihneď nepresiakla a ja nemusela s deťmi utekať do domu?

Žalúzie v plastových oknách? Pohodlie a ochrana

Kvalitné plastové okná sú prakticky bezúdržbová, esteticky príjemná a účinne bráni úniku energií. Doplnkom, na ktorý však pri robení plastových okien nesmieme zabudnúť, je aj kvalitné tieniaci produkt.