zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene. Naklápanie lamiel a ich možnosť ponechania v akejkoľvek polohe ponúka niekoľko variant ako sa pohrať s oslnením miestnosti. Ďalšie rozhodnutie, ktoré záleží len na nás je smer sťahovania, strana ovládania a spôsob montáže. Estetika žalúzie je daná farbou a druhom látky. Vyberať môžeme z nemalého výberu druhov, vzorov a farieb. Aj látka zo štandardnej kategórie splní naše požiadavky, ktoré od vertikálnej žalúzie očakávame. Lamely môžeme namiešať z dvoch i viac odtieňov a ich správna kombinácia dokáže interiér pekne oživiť. Ak nám lamela 127mm pre našu miestnosť pripadá moc široká, zvolíme lamelu o šírke 89mm. Len musíme počítať s väčším nábalom pri stiahnutí. Užšia lamela je decentnejšia a vhodná pre zatienenie menších plôch.

Prvá z mnohých výhod vertikálnych žalúzií je možnosť zatemniť nielen veľké plochy, ale tiež atypicky tvarované priestory, ako sú napríklad oblúky, šikminy a ďalšie. Čo vedie k alternatívnym možnostiam použitia vertikálnych žalúzií, napr. optické rozdelenie miestnosti, látkové "dvere" a pod. Ďalšou výhodou je široké rozpätie látok, ktoré môžete zvoliť, od jednofarebných až po vzorované.

 

Zostavte si produkt na mieru: 

Lamela: 127mm štandardná, 89 mm užšia

Rozmery: výška (300-5000mm) x šírka (300x 5950mm

Farba profilu: Biela
Farba látky: štandard, nadštandard, luxusná, zatemňujúca
Výška ovládania: štandard v 2/3 výšky žalúzie, vlastná
Umiestnenie ovládania: vľavo, vpravo
Spôsob sťahovania doprava, doľava, opona ku krajom, opona do stredu
Spôsob montáže: do stropu, do steny

 
Vertikálne žalúzie. ... cenovo dostupný tieniaci produkt a alternatíva závesov v jednom.

Mohlo by vás tiež zaujímať:



Vertikálne žalúzie nahradia záclony aj predelia miestnosť, navyše sú nenáročné na údržbu

Dobre vyzerajú, ľahko sa udržujú, perfektne zatienia aj veľké presklené plochy a nahradia nemoderné záclony a závesy. Vertikálne žalúzie ste predtým mohli vídať výhradne v kanceláriách, dnes už majú svoje miesto aj v rodinných domoch alebo bytoch. Čítajte, v čom sú ich najväčšie výhody - a prečo by ste nad nimi pri kúpe nového tienenia rozhodne mali uvažovať.

 

 

Ako vybrať látku pre screenové rolety?

Vybrať si látku je ďalší z veľmi náročných krokov. Určite máte predstavu, či chcete rolety na tienenie, alebo napríklad zatemňovanie, rovnako tak či chcete svetlé alebo tmavé. Ale vybrať si potom jednu konkrétnu zo vzorkovníka už býva často oriešok. Preto sa poďme pozrieť, čo vám hodnoty a označenia jednotlivých látok určujú.

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.

Krivý chod žalúzií alebo zlého naklápania lamiel? Poradíme, ako to vyriešiť

Pripravili sme pre vás ďalšie dva jednoduché postupy na opravu dvoch nejčastějších porúch interiérových žalúzií, krivého chodu a zlého naklápanie lamiel.Opravy nie sú zložité a nepotrebujete k nim žiadne špeciálne náradie. K oprave vám postačí vybavenie domácnosti.