zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie vaše a vašich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Na e-shope Labona.sk si jednoducho vyberiete napríklad horizontálne alebo vertikálne žalúzie na mieru, látkové rolety i iné vnútorné tienenie. Ponúkame napríklad i vonkajšie žalúzie a rolety, ktoré veľmi oceníte v nadchádzajúcom teplom období. 

POZRIEŤ VNÚTORNÉ TIENENIE

POZRIEŤ VONKAJŠIE TIENENIE

Výhoda nákupu pozostáva z jednoduchosti a bezpečnosti nasledovných krokov:

  1. vyberte si druh tienenia,
  2. s prehľadnými návodmi jednoducho zameriate rozmery,
  3. objednáte na našom e-shope,
  4. tienenie vám vyrobíme na mieru,
  5. kuriér dovezie zásielku pred vaše dvere,
  6. tienenie si s manuálom hravo sami doma namontujete.

A po celú dobu ste doma – v bezpečí. Žiadny zbytočný kontakt s technikmi a montérmi. Všetko si zvládnete vymerať a namontovať svojpomocne v čase, ktorý vám vyhovuje. Sme online a na telefóne, výroba funguje, objednávky dodávame. Neváhajte sa preto na nás kedykoľvek obrátiť, radi vám s výberom alebo s objednaním pomôžeme.

 

PREJSŤ NA KONTAKT


Petra Šenková




Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

Betónové bloky vs. hliníkové konštrukcie pre fotovoltické panely na plochej streche

Výber správnej konštrukcie pre inštaláciu fotovoltaických panelov na plochú strechu je kľúčovým faktorom pri využívaní solárnej energie. Medzi dvoma spomenutými typmi konštrukcií - betónovými ENBRA blokmi a hliníkovými konštrukciami, existujú významné rozdiely. V tomto článku sa zameriame na výhody betónových blokov.

Ako vybrať látku do strešných okien?

V dnešnej dobe keď je aj v menších mestách dostatok svetelného smogu, môžu nezatienené strešné okná narušiť nás spánok. Budiť nás môže taktiež úplný spln. V letných dňoch je to naopak horúce slnko, ktoré nám bez poriadnej klimatizácie nedovolí zostať v miestnosť. Ako teda vybrať tienenie pre kľudný spánok či letný pobyt v podkroví domu?

5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.