zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Originálne tienenie okien - to sú látkové rolety deň a noc

V posledných rokoch oživili ponuku klasických látkových roliet aj výnimočné rolety s názvom deň a noc, zebra alebo v skratke duorolety. V čom sa líšia od bežných roliet?

Látkové rolety deň a noc sú stále obľúbenejším typom tienenia. A niet sa čomu diviť. Spájajú v sebe výhody elegantných látkových roliet a praktických interiérových žalúzií. Vďaka použitej látke sú originálnym dekoratívnym prvkom, ktorý dokonale zútulní interiér a dodá mu nádych elegancie. Vďaka širokej ponuke farieb látok ich môžete bez problémov zladiť s vybavením domácnosti.

Oproti klasickým látkovým roletám naviac ponúkajú možnosť regulácie priepustnosti svetla dopadajúceho do interiéru. To umožňuje látka, na ktorej sa striedajú priehľadné a zatemňujúce pruhy. Vďaka plynulému posúvaniu pruhov v jednotlivých vrstvách si môžete regulovať priepustnosť svetla podľa aktuálnej potreby.

Látkové rolety deň a noc

Ako vyčistiť rolety?

Výhodou roliet deň a noc je veľmi jednoduchá údržba. Drobné nečistoty a prach stačí odstrániť z textílie opatrným vysatím za použitia nízkeho výkonu vysávača alebo jemnou handričkou navlhčenou v mydlovej vode.


Pavel Hrdlička




Rozdiely v typoch markíz? Všetko na jednom mieste!

Plánujete nákup vonkajšej markízy, ale nevyznáte sa v ich ponuke? V nasledujúcom článku popíšeme jednotlivé typy markíz a pomôžeme vám zorientovať sa v našej ponuke.

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

Nechajte sa okúzliť prirodzeným pôvabom drevených žalúzií

Drevené horizontálne žalúzie vdýchnu do interiéru atmosféru pokoja a pohodlia. Nesú so sebou kus prírody. Sú čisté, prirodzené a elegantné.

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.