zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali "podnikať", ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Počiatočnými aktivitami bol veľkoobchod s tesnením do okien vrátane realizácie montážou. Takto vznikol názov Isotra. ISO od slova izolácie a TRA ako trade (obchod). Veľký záujem klientov o žalúzie po roku 1993 spôsobil rozšírenie podnikateľských aktivít Isotra najprv o montáže žalúzií a následne aj o ich výrobu. Neustála snaha o zdokonaľovanie produktov a služieb viedla v roku 1995 k rozhodnutiu vyrábať vlastné komponenty k žalúziám a ostatným výrobkom tieniacej techniky.

Dnes je situácia úplne iná. Isotra a.s. zamestnáva 400 ľudí v ČR. Exportuje do 30 krajín sveta a hrá prím na technologickom poli v Európe.

 

U nás teda nekúpite žiadne nekvalitné výrobky z Poľska alebo Číny. Všetko si pravidelne v sídle firmy Isotra v Opave strážime.

 





Pavel Hrdlička




Ako vybrať látku pre screenové rolety?

Vybrať si látku je ďalší z veľmi náročných krokov. Určite máte predstavu, či chcete rolety na tienenie, alebo napríklad zatemňovanie, rovnako tak či chcete svetlé alebo tmavé. Ale vybrať si potom jednu konkrétnu zo vzorkovníka už býva často oriešok. Preto sa poďme pozrieť, čo vám hodnoty a označenia jednotlivých látok určujú.

Originálne tienenie okien - to sú látkové rolety deň a noc

V posledných rokoch oživili ponuku klasických látkových roliet aj výnimočné rolety s názvom deň a noc, zebra alebo v skratke duorolety. V čom sa líšia od bežných roliet?

 

Kde použiť japonské steny?

Počuli ste už o japonských stenách? Ak áno, tak je skvelé, že máte prehľad. A viete, že sa dajú použiť aj inam, než len k zatieneniu okien? Ak nie, tak si prečítajte nasledujúci článok.

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.