zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Ľudia sa vracajú k ich prednostiam a využívajú možnosti ľahkého vymenenia za horizontálne žalúzie alebo závesy.

 

Montáž vnútornej látkovej rolety nie je nič zložité. Možností uchytenia je hneď niekoľko. Primontovať ju môžete ako na strop do otvoru okna, tak voľne v miestnosti, alebo do steny nad otvorom okna, či do rámu okna. Pri maľovaní oceníte jej ľahkú demontáž. Jednoduché retiazkové rolety ponúkajú ovládanie ako so žalúziami. Na spustenie alebo navinutie látky stačí ľahko zatiahnuť za retiazku.

Látkové rolety sa hodia do dnešných moderných domácnosti vďaka veľkej škále farieb, materiálov a vzorov. Biely alebo jemne pastelový tón látky vie naladiť na romantickú atmosféru. Pre detské izby sú v ponuke veselé nadčasové farebné vzory, ktoré môžu zostať v izbe dieťaťa pokojne až do dospelosti. Poslednou módou u látkových roliet sú prírodné farby, ktorými nemôžete nikdy nič pokaziť. Jednoducho zladíte svoj byt podľa svojho vkusu. Látkové zatienenie dotvára interiér Vášho domova.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať:



Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Tepelná stabilita budov - tieniaca technika (1. diel)

Pripravili sme pre vás sériu článkov, v ktorých sa pán Ing. arch. Petr Brandejský zameria na informácie ohľadom tepelnej stability budov. Dozviete sa rozdelenie štandardu budov, tipy pre zlepšenie tepelnej stability u novostavieb i starších domov a množstvo ďalšieho. Pusťme sa do toho.

 

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 3. diel: Vertikálne žalúzie

Prečo ľudia objednávajú vertikálne žalúzie? Jedným z dôvodov je, že zatienia väčšie sklenené plochy, čoho hojne využívajú najmä firmy. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, z nehorľavého, ktorý sa oplatí do kancelárskych priestorov či z materiálu so skleným vláknom, ktorý zase uvítajú alergici. Môžete ich namontovať aj do priestoru a opticky tak predeliť miestnosť napríklad na pracovisku alebo v domácnosti, čo je výhodné aj tam, kde sa dvere alebo dvierka namontovať nedajú.

Vonkajšie žalúzie: perfektný izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...