zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Objednajte si pergolu s 8 % zľavou

Sezóna 2021 pomaly končí a za nejaký čas nás čaká ochladenie a nutné prerušenie prác na rekonštrukciách a stavbách. Aj tento čas sa však dá efektívne využiť a byť pripravení na jar 2022. Objednajte si preto pergolu ARTOSI, zafixujte si aktuálnú cenu, my vám na ňu dáme zľavu 8 %.

Bioklimatické pergoly ARTOSI patria medzi top produkty v oblasti vonkajšieho tienenia. Ich hlavnou prednosťou sú naklápacie lamely v strešnej časti, vďaka ktorým sa stávate pánom slnečných lúčov vy.

Lamely môžete pomocou ovládača pohodlne naklápať v rozmedzí 0 - 130 ° a pod pergolu tak vpúšťať priame slnečné lúče, môžete lamelami tieniť alebo ich úplne uzavrieť a byť v bezpečí aj pred dažďovými kvapkami. Okrem slnečného svitu ovplyvňujú pootvorené lamely aj cirkuláciu vzduchu v priestore pod pergolou.

Hliníkovú pergolu na mieru vám vyrobíme v rozmere až 7000 mm dĺžky a 4500 mm šírky. Môžete si vybrať aj smer vedenia lamiel a prípadné kotvenie pergoly do steny.

Už sama o sebe bude bioklimatická pergola stredobodom vašej záhrady, ale môžete ju ešte vyšperkovať. Prvou možnosťou sú bočné screenové rolety, ktoré vás ochránia pred nízkymi slnečnými lúčmi, pred vetrom, bočným dažďom aj hmyzom.

Druhým doplnkom je integrované LED osvetlenie, ktoré vám poskytne dostatočné svetlo aj vo večerných hodinách.

Viac si môžete prečítať na produktovej stránke pergol ARTOSI, kde po zadaní rozmerov a navolení ďalších parametrov hneď zistíte cenu. Pri objednaní získate na pergolu zľavu 8 %. My vám hliníkovú pergolu pripravíme a začiatkom jari 2022, akonáhle to počasie umožní, vám ju po dohode dodáme.

V prípade akýchkoľvek nejasností sa na nás neváhajte obrátiť - sme vám k dispozícii na infolinke +421 233 329 126, aj na e-maili info@labona.sk.


Petra Šenková




Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.

Aké sú hlavné rozdiely pergoly ARTOSI v porovnaní s konkurenčnými bioklimatickými pergolami?

Počas minulého roka sme mali možnosť zúčastniť sa na 3 veľkých veľtrhoch a tak si prejsť viac konkurenčných pergol. Článok nemá slúžiť na hanobenie cudzích produktov, ale na zdôraznenie výhod a kladv pergoly ARTOSI. Ak sa chystáte na kúpu bioklimatickej pergoly na vašu terasu a plánujete si prejsť viac predajcov, zamerajte sa na nasledujúce body. 

Obľúbené duorolety máme taktiež aj vo farebných odtieňoch!

Špeciálnym typom rolety sú tzv. duorolety, ktoré kombinujú dva pruhy látok. Jeden pruh je priehľadný a druhý tieniaci, takže si môžete ľahko regulovať koľko svetla pustite do interiéru. Tento typ je tienenia je výnimočný nielen svojou funkčnosťou, ale taktiež dizajnom. Po novom si okrem stávajúcich odtieňov môžete vybrať aj z ďalších farieb, ktoré zaručene rozžiaria váš interiér.

Sú praktické i bezúdržbové. Bioklimatické hliníkové pergoly si rýchlo obľúbite

Ak chcete zatieniť vonkajšiu terasu, nemusíte automaticky siahať po drevenej pergole s polykarbonátovou strechou. Dnes sú stále obľúbenejšie pergoly z hliníka - najmä tie bioklimatické. Vydržia vám desiatky rokov, nevyžadujú žiadnu údržbu, a navyše sa oveľa lepšie odvetrávajú. Čítajte, aké všetky výhody bioklimatické pergoly majú.