zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali "podnikať", ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Počiatočnými aktivitami bol veľkoobchod s tesnením do okien vrátane realizácie montážou. Takto vznikol názov Isotra. ISO od slova izolácie a TRA ako trade (obchod). Veľký záujem klientov o žalúzie po roku 1993 spôsobil rozšírenie podnikateľských aktivít Isotra najprv o montáže žalúzií a následne aj o ich výrobu. Neustála snaha o zdokonaľovanie produktov a služieb viedla v roku 1995 k rozhodnutiu vyrábať vlastné komponenty k žalúziám a ostatným výrobkom tieniacej techniky.

Dnes je situácia úplne iná. Isotra a.s. zamestnáva 400 ľudí v ČR. Exportuje do 30 krajín sveta a hrá prím na technologickom poli v Európe.

 

U nás teda nekúpite žiadne nekvalitné výrobky z Poľska alebo Číny. Všetko si pravidelne v sídle firmy Isotra v Opave strážime.

 





Pavel Hrdlička




Vonkajšie tienenie pre strešné okná

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to najlepšie z vonkajšej tieniacej techniky a screenových roliet. Pomáha regulovať slnečné lúče, zabraňuje prehrievaniu a chráni taktiež pred hlukom. Poďme sa na nich podívať podrobnejšie.

NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.

Ako ľahko regulovať svetlo v podkroví?

Povala a podkrovie sú originálne priestory, ktoré ponúkajú veľa možností na ich využitie. Dostatok svetla do týchto priestorov zaistia strešné okná. Ale nie vždy je jeho veľká intenzita po celý deň žiadaná. Pre zatienenie a reguláciu svetla je určená špeciálna žalúzia do strešných okien.