zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Je potreba siete proti hmyzu na zimu upratovať?

Žiadne z našich sietí proti hmyzu nie je treba na zimu upratovať. Sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobených na vonkajšie prostredie. Ich sezónnym odstránením však zvyšujete ich životnosť. Keď už je teda na zimu chcete demontovať, je dobré dbať na to, aby siete boli na zimu uskladnené na ležato. Nebudú sa tak krútiť. Odporúčame ich pod sprchou alebo na záhrade opláchnuť prúdom vody a nechať usušiť. Spoločnosť Žaluziedomů.cz ponúka špeciálne u dverných sietí H1 inovovaný pánt, ktorý umožňuje jednoduché manuálne vysadenie siete bez nutnosti použitia skrutkovača. Termín nasadenia sietí proti hmyzu záleží čisto na počasí a dotieravom hmyze!

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako sa čistia lamely vertikálnych žalúzií?

Častá otázka všetkých zákazníkov, ktorí si objednávajú vertikálne žalúzie: Ako mám čistiť lamely vertikálnych žalúzií?

Ako vybrať žalúzie?

Keď padne slovo žalúzie, každý si väčšinou vybaví tienenie na okne. Keď ale príde na vec a je potrebné sa rozhodnúť, aké žalúzie zaobstarať domov, nie je výber už taký jasný. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom popíšeme 3 základné druhy žalúzií.

Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.