zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, v práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierné vlhko. Normálne žalúzie počas 3-6 rokov skorodujú.

V čom je rozdiel?

Ak vyberáte žalúzie do vlhkého prostredia, je dobré dbať na to, aby celá žalúzie bola z hliníka. U väčšiny štandardných typov žalúzií sú z hliníka len lamely. Zvyšné časti žalúzie sú však pozinkované. Odporúčame teda celo-hliníkovú žalúziu. Jedná sa o dizajn žalúzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostredia.

Na čo si dať pozor?

Príplatok za jeden kus žalúzie je 480 Sk. Väčšinou do domu či bytu sú potrebné jednotky kusov týchto špeciálnych žalúzií. Takže navýšeniu ceny sa nemusíte obávať. V prípade, že preferujete horizontálne žalúzie HIT II, počítajte s drobným rozdielom dizajnu medzi týmito žalúziami. Nie je však väčšinou problém mať v kúpeľni odlišný profil žalúzie než vo zvyšku domu.

Ako na to?

Pre výber žalúzie do vlhkého prostredia je potrebné v našom výbere zvoliť horizontálne žalúzie HIT I a vo výbere špecifikácie zatrhnúť ikonku:

Žalúzie do vlhkého prostredia



 

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémne poveternostné vplyvy.

Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.

 

Prečo zvoliť PurBoxy namiesto krycích plechov pod fasádu?

Často sa stretávame s otázkou, prečo sú žalúzie s PurBoxami výhodnejšie, než s klasickými krycími plechmi. Tak sa na to poďme pozrieť podrobnejšie a vysvetliť si hlavné rozdiely.