zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálna je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripravia pre následné osadenie vonkajších žalúzií. V tomto prípade systém zachádza pod fasádu a neznižuje tak svetlosť okien. Ide to riešiť aj dodatočnou montážou vonkajších žalúzií. Musíte, ale už počítať s tým, že vám žalúzia vo vytiahnutej pozícii zaberie nejaký ten centimeter výhľadu. Stiahnutý bal vonkajších žalúzií zaberá od 12-30cm. Podľa prevedenia a výšky okna. Ideálnym riešením je vzájomná komunikácia medzi spracovateľom projektovej dokumentácie a odborníkmi.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.

Ako si vybrať správne žalúzie pre vaše okná?

Sedíte doma a premýšľate, aké tienenie by bolo pre váš domov vhodné? Pozrite sa na pár rád v našom sprievodcovi. Ľahšie sa potom rozhodnete pre správny typ.

Vystavovali sme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týždeň sme si vyskúšali niečo úplne nové - vystavovali sme na stavebnom veľtrhu Stavotech v Olomouci, ktorý prebehol od 5. do 7 novembra 2015.

8 dôvodov, prečo si do pergoly obstarať screenovú roletu

Konečne je tu ozajstné leto - prvých pár teplých dní za nami a množstvo nás čaká v nasledujúcich mesiacoch. A s tým je pre mnohých z nás spätý pobyt na záhrade či terase. Je príjemné sa nechať hriať slnečnými lúčmi, ale veľakrát potrebujeme tienisté miesto, kam sa pred nimi naopak schovať.